-

Activiteiten

Woningbouw

Van een gezellig huisje tot een ruime villa: woningbouw is onze hoofdactiviteit. De voorbije jaren hebben we ons gespecialiseerd in een moderne, strakke bouwstijl, maar dat betekent niet dat we geen andere genres aandurven. Uiteindelijk draait alles om uw wensen. Wij engageren ons om de plannen van uw architect in de ideale ruwbouw om te zetten.

Appartementsbouw

Flatgebouwen schrikken ons niet af, integendeel zelfs. Als familiebedrijf pakken we de constructie van kleine tot middelgrote appartementsgebouwen op een directe manier aan. In tegenstelling tot grote projectontwikkelaars volgen wij de werken zelf op zodat er bij de bouw van uw opbrengsteigendom geen onaangename verrassingen opduiken. U hoeft het niet te groots te zien: ook als u op zoek bent naar een enkele flat om zelf in te wonen, kunnen wij u helpen. U vindt al onze panden in de rubriek ‘Ik wil kopen’

Betonbouw

U denkt dat beton enkel geschikt is voor ruwbouw en industrie? Toch niet. Natuurlijk gieten wij als aannemers constructief beton om uw woning van gedegen fundamenten te voorzien. Beton heeft echter veel meer mogelijkheden. Zeker in de huidige strakke woningbouw wordt steeds meer gebruik gemaakt van zogenaamd zichtbeton. Niet alleen geeft het uw huis een eigentijdse uitstraling, het is ook volledig recycleerbaar en dus ecologisch verantwoord. Goed om te weten: wij hebben ons deze zeer specifieke methode volledig eigen gemaakt!

Share
Facebook
created & CMS by Deltacom