-

Welkom bij bouwbedrijf de Hauwere!

Al meer dan zestig jaar bouwen wij als familiebedrijf mee aan de toekomst van Brussel en omstreken. Ervaring genoeg dus, al willen we daarom zeker niet op onze lauweren rusten. Als derde generatie aannemers combineren wij die jarenlange traditie met een fervente zin voor vernieuwing. Of u nu een kleine woning wil bouwen of een groot appartementsblok laat neerzetten, uw project krijgt onze volle aandacht en expertise. Wij denken graag met u mee om uw ideeën te verwezenlijken. Aarzel dus niet om ons met uw grootse plannen te contacteren.

Koen en Tom de Hauwere

Betrokken

Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. We zijn zelf op de werf aanwezig en volgen de werken op de voet. Bovendien werken we met een vast en betrouwbaar bouwteam.

Innovatief

De bouwwereld verandert voortdurend en wij veranderen mee. We blijven ons bijscholen in de nieuwste technieken, materialen én regels. Uw project is dus zeker bijdetijds.

Duurzaam.

We hechten veel belang aan de ecologie van onze onderneming. Dat houdt in dat we steeds kiezen voor duurzame grondstoffen en milieuvriendelijke procedés.

Share
Facebook
created & CMS by Deltacom