-

Tom De Hauwere, beste Jonge Vlaamse Aannemer 2016

Tom De Hauwere, zaakvoerder van Bouwbedrijf De Hauwere uit Neder-Over-Heembeek is uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer. Tijdens de voorstelling van het Visierapport door de Vlaamse Confederatie Bouw kreeg hij een beeld van de hand van kunstenares Mie Bogaerts.

Voor elke regio wordt de Jonge Vlaamse Aannemer gekozen en dit in nauw overleg met de lokale bouwconfederatie, zoals de Confederatie Bouw Brussel Vlaams-Brabant. Daarbij zijn twee factoren doorslaggevend : de performantie van de jonge bedrijfsleider enerzijds en zijn inzet voor de beroepsorganisatie anderzijds.
Bouwbedrijf De Hauwere wordt geleid door de twee broers Koen en Tom De Hauwere. Het is een familiale onderneming die reeds 60 jaar in het vak staat.

Jonge Vlaamse Aannemer 2016 Jonge Vlaamse Aannemer 2016 Jonge Vlaamse Aannemer 2016


“Ervaring genoeg dus, al willen we daarom zeker niet op onze lauweren rusten. Als derde generatie aannemers combineren wij die jarenlange traditie met een fervente zin voor vernieuwing. Of men nu een kleine woning wil bouwen of een groot appartementsblok laat neerzetten, elk project krijgt onze volle aandacht en expertise. Wij denken graag mee met de klant om zijn ideeën te verwezenlijken. Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. We zijn zelf op de werf aanwezig en volgen de werken op de voet. Bovendien werken we met een vast en betrouwbaar bouwteam.
De bouwwereld verandert voortdurend en wij veranderen mee. We blijven ons bijscholen in de nieuwste technieken, materialen én regels. We hechten bovendien veel belang aan de ecologie van onze onderneming. Dat houdt in dat we steeds kiezen voor duurzame grondstoffen en milieuvriendelijke procedés.
Binnen afzienbare tijd verhuizen we met onze firma naar het Vlaams-Brabantse Relegem, waar we een mooi perceel industriegrond aangekocht hebben. De ligging op enkele minuten van de Brusselse ring is ideaal. De plannen zijn inmiddels klaar. Voor een goede aannemer om de werken uit te voeren moeten we gelukkig niet ver zoeken,” lacht Tom De Hauwere.

Share
Facebook
created & CMS by Deltacom